Fotballtrenere i Fredrikstad

Updated: Apr 2, 2019

Arbeidet i Østfold og i Fredrikstad dreier seg fortsatt mye om grunnleggende kontaktarbeid. Vi bruker tiden vår på å møte ungdommer og bygge relasjoner med dem. Vi her med som juniortrenere på det lokale fotballaget Gresvik IF. Flere kvelder ukentlig treffer vi de samme 20-30 ungdommene. For noen er vi kun trenere. Forhåpentligvis med gode, kristne verdier. For andre blir relasjonen noe mye mer. Vi inviterer hjem til stuen for spillekveld, fotball på TV, og alt annet som vi synes er gøy å gjøre sammen som venner. Det fører oss alltid nærmere til muligheten om å dele evangeliet med dem. Noen har allerede vært med på leir. Noen er allerede med i Campaigners-gruppen vår. Dette er kjempespennende!


Fokuset fremover er å få med ungdommer på sommerleir i Skottland. Vi har 10 plasser som er reservert for Fredrikstad. Vi har allerede fått med oss fem gutter, og har flere gode samtaler med andre som er interesserte i å sjekke ut dette som vi mener vil bli “den beste uken i livet deres!”


Vi opplever også at mye av tiden går til “kontaktarbeid” blant voksne. Vi ønsker å møte flere voksne i nærmiljøet som kan være med å be, være støttepartnere, og være med i en komité. Ikke minst ønsker vi å få med flere ledere! Vi opplever enormt mange åpne dører til arenaer hvor ungdommer oppholder seg, men hvor vi ikke har nok ledere å sende. Vær gjerne med å be om at Gud må sende arbeidere! Vi fryder oss over at vi allerede nå vet at vi har med et ektepar fra høsten av! Ungdommene i Fredrikstad trenger flere ledere som kan peke dem veien til Jesus!


Takk for at dere er med å heier på oss, og for at dere er med i bønn for at ungdommer i Østfold skal få et møte med skaperen sin!
© 2020 Young Life Norge