Konfirmasjonsarbeid i Oslo

Updated: Apr 2, 2019

I Oslo har vi fått en god start på det nye året. Vi er nå en del av tre forskjellige kirker sitt konfirmasjonsarbeid og de kommende konfirmantene er i full gang med opplegget. Vi opplever at dette er en arena der vi får møte mange nye ungdommer, men og fortsette den gode relasjonen til fjorårets konfirmanter som blir med som ledere. Vær med å be om at disse ungdommene kan få kjenne seg elsket gjennom konfirmasjonsperioden, og at vi som ledere for Young Life kan bidra til å bryte ned murer mot kristendommen.

Vi er og så heldige at vi får være med å planlegge konfirmasjonsleiren til Oppsal kirke. Her får vi en uke der vi får brukt mye tid med ungdommene i nydelige Fredrikstad, og samtidig fortelle om Jesus på et språk de forstår.


Vi ser frem til våren og lysere dager. Dette betyr at ungdommene er mer ute og mulighetene for å finne på ting er store. Vi håper at våren kan få bli en tid der vi får dypere relasjoner med ungdommene og at nye relasjoner dannes. Vi har fått oppleve at mange dører åpner seg og at vi kan få bidra inn på flere forskjellige arenaer. Derfor trenger vi også flere ledere i Oslo som vil være med å møte ungdommer.


Per nå har vi 10 ungdommer påmeldt til sommerleiren i Skottland, og mange flere på vippen. Vi jobber med å få dem med til det som kan bli den kjekkeste og viktigste uken i deres liv.
© 2020 Young Life Norge