Oppdatering: Fredrikstad


Vi opplever store gjennombrudd i arbeidet i Fredrikstad. Vi hadde med to ungdommer, de aller første fra Fredrikstad, på høstleir på Liland! De var overbegeistret over hva de fikk oppleve, og sa at de har aldri følt seg så velkomne, akkurat slik som de er, noensinne!


Disse to guttene, sammen med en til, dannet utgangspunktet for vår aller første Campaigner-gruppe her i Fredrikstad. Vi snakket om hvordan alle er velkomne til Jesus. Vi gleder oss til fortsettelsen. Flere av ungdommene som vi kjenner har sagt at de skulle ønske de hadde vært med på leiren allikevel, og at de uansett skal være med til Skottland i sommer når vi reiser på leir der. Vi tror at flere av disse guttene blir med på Campaigners innen året er over! Vær med å be for dette!


Vårt største behov er fortsatt ledere. Nå har vi fått kontor sammen med alle ansatte og lærere på HNH VGS i sentrum, hvor vi vil få utvidet vårt kristne nettverk. Kanskje dette kan lede oss til en eller to som ønsker å være med. I tillegg gjør det at vi er mye mer synlig blant over 100 ungdommer hver dag, og flere muligheter til å bygge meningsfulle relasjoner! For et takkeemne! Takk for at dere heier på oss og for at dere er med oss i bønn!© 2020 Young Life Norge