Sommeroppdatering: Stavanger

Updated: Sep 18, 2018I starten av sommeren var vi 42 ungdommer og ledere som reiste på leir til USA. Der bodde vi i vertsfamilier like utenfor Washington DC i noen dager, før vi hadde en uke på leir sammen med 400 amerikanere! Denne uken var fylt av aktiviteter, moro og evangeliet ble forkynt.


Flere av de ungdommene vi hadde med oss på leir hadde hørt om Jesus og korset før, men få av dem hadde forstått hva det hadde å si for dem. I løpet av den uken vi var på leir var det 9 stykker fra Stavanger som sto opp på leir og sa at de hadde kommet til tro den uken!


Her i Stavanger har vi startet opp igjen med Club. Første Club var 4 september og jeg telte 56 ungdommer og ledere, det var mye energi og god stemning. Uken etter var vi 61 stk, og Richard Olav snakket til dem om Jesus og hvor verdt det er å finne ut hvem han er. Gleder meg til å følge denne gjengen utover høsten, og se hva Gud har for oss!


Vær gjerne med å be om at disse ungdommene skal få et møte med Jesus.

I Stavanger driver vi arbeid på Hundvåg og på Madla, og vi trenger flere ledere til å være med på Hundvåg. Vær med å be om at Gud sender flere arbeidere.

© 2020 Young Life Norge